Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Lut 25, 2025, 21:04:04

Strony: [1] 2 3 ... 5   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SiÂła propagandy  (Przeczytany 7267 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Herkules
Administrator

« : Lut 21, 2021, 01:49:02 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #1 : Lut 24, 2021, 23:37:36 »

Bajeczki, kÂłamstewka i propagandowe bzdury opowiadane przez Morawieckiego nie ustajÂą.

Problem jednak w tym, Âże juÂż nawet w jego partii nikt w to nie wierzy.
Gdzie sÂą te "odzyskane" miliardy? Tego nawet prezes nie wie.
Herkules
Administrator

« Odpowiedz #2 : Lut 25, 2021, 15:42:02 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #3 : Lut 25, 2021, 16:00:06 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #4 : Lut 27, 2021, 12:39:51 »

A w propagandzie TVP: "W Polsce dziĂŞki PIS Âżyje siĂŞ coraz lepiej".
Skoda tylko, Âże nie mĂłwiÂą caÂłej prawdy, Âże w Polsce dziĂŞki PIS Âżyje siĂŞ coraz lepiej
PIS-owcom ich pociotkom i Rydzykowi.
kukul777
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #5 : Lut 27, 2021, 16:20:17 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #6 : Mar 03, 2021, 23:01:17 »

Kukul, celowo skopiowaÂłem TwojÂą wklejkĂŞ, aby jÂą skomentowaĂŚ.

Nie wiem Kukul czy wklejajÂąc tÂą propagandowÂą wrzutkĂŞ zastanowiÂłeÂś siĂŞ nad treÂściÂą i przekazem tej wrzutki.
Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ dÂługo zastanawiaĂŚ i gÂłowiĂŚ nad tym czym byÂłeÂś motywowany wklejajÂąc te kÂłamliwe bzdury.
Wolê przejœÌ od razu do merytorycznego komentarza tej k³amliwej, propagandowej wklejki.
Podobnie jak Ty i 90% myÂślÂącego spoÂłeczeĂąstwa wiem, Âże to jedynie propagandowe bzdety!
Wystarczy przecieÂż zapytaĂŚ kolegĂŞ, brata, szwagra czy sÂąsiada o to jakie media nazywane sÂą szczujniÂą,
aby siĂŞ dowiedzieĂŚ, Âże nie o te media chodzi, ktĂłrych listĂŞ powyÂżej wkleiÂłeÂś. Lizusostwo i wazeliniarstwo  nigdy na dÂłuÂższÂą metĂŞ
nie popÂłacaÂło. Przekonali siĂŞ juÂż o tym ORMO-wcy i PZPR-owscy aparatczycy. Oni wstydzÂą siĂŞ do dzisiaj!
A teraz do faktĂłw. Jak juÂż wyÂżej pisaÂłem ponad 90% PolakĂłw sÂłyszÂąc sÂłowo "szczujnia" ma inne media na myÂśli od tych, ktĂłre wkleiÂłeÂś!
Bzdur¹ i k³amstwem jest, ¿e te media dziel¹ i sk³ócaj¹ Polaków! Te media niczego nie zyskuj¹ na k³ótni Polaków!
To Kaczyùski i PIS od lat dziel¹, sortuj¹ i sk³ócaj¹ Polaków, bo wiedz¹ i¿ sk³óconym narodem ³atwiej rz¹dziÌ!
Ale przejdÂźmy do faktĂłw. Czy to ktĂłreÂś z wklejonych powyÂżej mediĂłw szczuÂło przeciwko niezaleÂżnym sÂądom, niezaleÂżnej prokuraturze,
lekarzom, nauczycielom, rolnikom, hodowcom, gĂłralom, ÂŚlÂązakom, Kaszubom, LGBT, Âżydom, muzuÂłmanom czy innym narodom lub religiom?
Kukul, szczujnia jest jednoznacznie rozpoznana i okreÂślona. Tu nie ma ewentualnoÂści. Ta wklejka propagandowa spÂłynie jak deszcz po ÂłabĂŞdziu.
ZastanĂłwmy siĂŞ jednak co by byÂło gdyby... Gdyby tych mediĂłw nie byÂło. Obajtek, Jaki, BrudziĂąski i Kukiz nie mieli by na co patrzeĂŚ.
To trochĂŞ Âżartobliwe fakty, ale fakty. Do ktĂłrych powyÂżsi siĂŞ przyznali. To naprawdĂŞ nie sÂą media, ktĂłre musi oglÂądaĂŚ "ciemny lud"!
A teraz jeszcze trochĂŞ powaÂżniej. ZastanawiaÂłeÂś siĂŞ o jakich aferach nie dowiedziaÂłby siĂŞ "ciemny lud", gdyby tych mediĂłw nie byÂło?
Czy ktokolwiek dowiedziaÂłby siĂŞ o korupcji KaczyĂąskiego, ktĂłry wrĂŞczyÂł kopertĂŞ z 50 tys. KsiĂŞdzu Sawiczowi za jeden podpis?
Kto wiedziaÂłby dzisiaj o PIS-owskich aferach w KNF, aferze VAT-owskiej w ministerstwie finansĂłw, o aferze Banasie, itd, itd, itd.
Kukul, przed trzydziestoma latami we WÂłoskim parlamencie padÂło piĂŞkne hasÂło. Mafia powinna siedzieĂŚ, nie rzÂądziĂŚ!
NajwyÂższy czas powiedzieĂŚ to Polakom. 
barubasz
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #7 : Mar 04, 2021, 11:19:45 »

Tak KukuÂł, wierz w tĂŞ  propagandĂŞ, Âżyw siĂŞ tym jadem, widaĂŚ sÂłuÂży Ci...........
barubasz
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #8 : Mar 04, 2021, 13:59:11 »

Taki mamy czas !
Herkules
Administrator

« Odpowiedz #9 : Mar 04, 2021, 22:17:11 »

Witaj Basiu, fajnie CiĂŞ znowu widzieĂŚ.
Moim zdaniem kaÂżdy ma prawo do wÂłasnych poglÂądĂłw, idei i wizji. Nie powinno siĂŞ jednak
tak jak to czyni PIS w kÂłamliwy, bezczelny i niejednokrotnie chamski sposĂłb narzucaĂŚ
wszystkim "jedynie sÂłusznych"  ideologii pana prezesa. PrzecieÂż my juÂż to mieliÂśmy. DziÂś
prawie kaÂżdy mĂłwi, Âże czasy w ktĂłrych pierwszy sekretarz decydowaÂł o wszystkim i o kaÂżdym
nigdy nie powinny juÂż wrĂłciĂŚ. Mimo to ponad 30% wyborcĂłw klaszcze kiedy pierwszy sekretarz,
którego teraz (dla zmy³ki) nazywa siê prezesem zarz¹dza z Nowogrodzkiej ca³¹ Polsk¹.
To przecie¿ na czeœÌ prezesa i PIS tworzy siê w TVP programy, o których Gierek, Gomu³ka i
Jaruzelski nawet nie mogli marzyÌ. Tyle wazeliny na czeœÌ wodza nie "produkuje" siê nawet w
Korei Pó³nocnej! Wiem, ¿e za 2 miliardy rocznie mo¿na produkowaÌ tak¹ propagandê z której
nawet Goebbels mĂłgÂłby siĂŞ wiele nauczyĂŚ, ale czy w kraju w Âśrodku Europy, w XXI wieku.
W kraju w ktĂłrym ponad poÂłowa (dorosÂłych) obywateli szczyci siĂŞ maturÂą lub dyplomem wyÂższej uczelni,
moÂże byĂŚ aÂż 30% takich obywateli, ktĂłrych Kurski nazywa "ciemnym ludem, ktĂłry wszystko kupi"?

Skoro o propagandzie mowa. Mistrz propagandy stanu wojennego. Nadal w dobrej formie:

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #10 : Mar 04, 2021, 22:19:30 »

barubasz
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #11 : Mar 05, 2021, 14:17:21 »

Witaj Janku, witajcie aktywni Forowicze.
Zgadzam siĂŞ, podstawa to szanowanie poglÂądĂłw, przekonaĂą kaÂżdego z nas. Jestem tolerancyjna, wyrozumiaÂła, ale nie dla chamskich, kÂłamliwych informacji w obronie nie majÂących miejsca sytuacji, zdarzeĂą. To co wygadujÂą w narodowej tvp 1 - szczujni, siĂŞga dna kloaki. RozwodziĂŚ siĂŞ nie bĂŞdĂŞ, jak  rzÂądowa tv, informuje swoich sÂłuchaczy nt. przestrzegania Konstytucji RP, czy  wypeÂłniania aktĂłw prawnych obowiÂązujÂących paĂąstwa czÂłonkowskie UE itp. Utopia.
Pozdrawiam serdecznie.
Barubasz
barubasz
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #12 : Mar 05, 2021, 16:09:57 »

Na potwierdzenie kÂłamstw, manipulacjĂŞ informacjami w tvp1 i tvp-info. Z dzisiejszego przeglÂądu wiadomoÂści z Kraju.
W za³¹cznikach (linki) wiadomoœÌ z dwóch ró¿nych Ÿróde³ o œmierci 36 letniej nauczycielki po szczepieniu na covid.
Tvp-info podaÂło informacjĂŞ, Âże nauczycielka zmarÂła w dniu 1 marca, a sekcja zwÂłok wykazaÂła, Âże ÂśmierĂŚ nastÂąpiÂła z przyczyn naturalnych.
Natomiast portal o2.pl, podaje takÂże informacjĂŞ o Âśmierci, ale dodaje Âże po zapoznaniu siĂŞ z wynikami sekcji zwÂłok zmarÂłej kobiety,
informacja o przyczynie Âśmierci, zostanie podana nie wczeÂśniej, niÂż za tydzieĂą czasu.
Bez komentarza, bo takie "kwiatki" sÂą kaÂżdego dnia w tv Kurskiego !

Barubasz

Link ze strony tvp-info:

https://www.tvp.info/52595981/leszno-nie-zyje-mloda-nauczycielka-kilka-dni-przed-smiercia-zaszczepila-sie-na-koronawirusa-prokuratura-podaje-przyczyne-zgonu-sekcja-zwlok

Link do strony o2.pl:

https://www.o2.pl/informacje/zagadkowa-smierc-mlodej-nauczycielki-sprawe-bada-prokurator-6614414116416128a

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #13 : Mar 06, 2021, 00:41:29 »

Basiu, oczywiÂście zapoznaÂłem siĂŞ z wiadomoÂściami z obu podanych wyÂżej linkĂłw. PomyÂślaÂłem i...
Chyba CiĂŞ nie zaskoczĂŞ jeÂśli napiszĂŞ, Âże po przeczytaniu pierwszego zdania z TVP-Info poczuÂłem smrĂłd.
PoczuÂłem smrĂłd pisowskiej, kÂłamliwej propagandy. Jestem naprawdĂŞ daleko od wszelkich teorii spiskowych.
Daleki te¿ jestem od "proroctw, wró¿b czy przepowiedni" na temat przyczyn œmierci tej m³odej kobiety.
Kiedy jednak czytam (i tutaj zacytujĂŞ): "W Lesznie zmarÂła 36-letnia nauczycielka. Jak poinformowaÂła nas prokuratura,
w tej sprawie wszczĂŞto Âśledztwo i przeprowadzono sekcjĂŞ zwÂłok. Z badania wynika, Âże zmarÂła z przyczyn naturalnych
Zastanawiam siĂŞ nie tylko nad tym jakim trzeba byĂŚ idiotÂą aby takie bzdury pisaĂŚ. Zastanawiam siĂŞ takÂże,
jakim trzeba byĂŚ kretynem aby wyraziĂŚ zgodĂŞ na publikacjĂŞ tak idiotycznych treÂści?
Czy te barany naprawdĂŞ uwaÂżajÂą, Âże polskie spoÂłeczeĂąstwo to osÂły dla ktĂłrych ÂśmierĂŚ 36-cio latki jest czymÂś naturalnym?
JeÂśli ta banda uwaÂża, Âże ÂśmierĂŚ 36-cio latki jest czymÂś naturalnym, to ja siĂŞ pytam co na tym Âświecie jeszcze robiÂą
KaczyĂąski, Terlecki, Rydzyk, JĂŞdraszewski i 70% pisowskiego elektoratu?
barubasz
Moderator DziaÂłu

« Odpowiedz #14 : Mar 06, 2021, 11:06:43 »

DokÂładnie TAK Janku.
Szambo leje siĂŞ strumieniem z tvp1 i info. Na tĂŞ informacjĂŞ o zmarÂłej nauczycielce,
zwrĂłciÂł uwagĂŞ mĂłj syn (teÂż nauczyciel). To On, ktĂłry oglÂąda dla porĂłwnania wiadomoÂści w tv rzÂądowej-kÂłamliwej i wolnych mediach.
Osobiœcie szkoda mi traciÌ zdrowia na katowanie siê plugaw¹ tvp1, prze¿y³am ró¿ne stany (nie tylko ja) w naszej kochanej OjczyŸnie,
ale takiego draĂąstwa, robienia z Obywateli idiotĂłw, nigdy nie byÂło. Zadziwia fakt, Âże sÂą jeszcze tacy, ktĂłrzy sÂą zaÂślepieni, przykre,
Âże nie ma szansy na odzyskanie "wzroku".
Pozdrawiam
Barubasz
Herkules
Administrator

« Odpowiedz #15 : Mar 11, 2021, 20:43:19 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #16 : Mar 11, 2021, 20:44:32 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #17 : Mar 16, 2021, 00:37:51 »

Najsmutniejsze w tym to, Âże "ciemny lud" to kupi.
Herkules
Administrator

« Odpowiedz #18 : Mar 16, 2021, 20:44:51 »

Herkules
Administrator

« Odpowiedz #19 : Mar 17, 2021, 16:20:05 »

Strony: [1] 2 3 ... 5   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.229 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

wkp world-anime cybersteam kl7 team-speak-3