Kukul, celowo skopiowaÂłem TwojÂą wklejkĂŞ, aby jÂą skomentowaĂŚ.
Nie wiem Kukul czy wklejajÂąc tÂą propagandowÂą wrzutkĂŞ zastanowiÂłeÂś siĂŞ nad treÂściÂą i przekazem tej wrzutki.
Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ dÂługo zastanawiaĂŚ i gÂłowiĂŚ nad tym czym byÂłeÂś motywowany wklejajÂąc te kÂłamliwe bzdury.
Wolê przejœÌ od razu do merytorycznego komentarza tej k³amliwej, propagandowej wklejki.
Podobnie jak Ty i 90% myÂślÂącego spoÂłeczeĂąstwa wiem, Âże to jedynie propagandowe bzdety!
Wystarczy przecieÂż zapytaĂŚ kolegĂŞ, brata, szwagra czy sÂąsiada o to jakie media nazywane sÂą
szczujniÂą,
aby siĂŞ dowiedzieĂŚ, Âże nie o te media chodzi, ktĂłrych listĂŞ powyÂżej wkleiÂłeÂś. Lizusostwo i wazeliniarstwo nigdy na dÂłuÂższÂą metĂŞ
nie popÂłacaÂło. Przekonali siĂŞ juÂż o tym ORMO-wcy i PZPR-owscy aparatczycy. Oni wstydzÂą siĂŞ do dzisiaj!
A teraz do faktĂłw. Jak juÂż wyÂżej pisaÂłem ponad 90% PolakĂłw sÂłyszÂąc sÂłowo "szczujnia" ma inne media na myÂśli od tych, ktĂłre wkleiÂłeÂś!
Bzdur¹ i k³amstwem jest, ¿e te media dziel¹ i sk³ócaj¹ Polaków! Te media niczego nie zyskuj¹ na k³ótni Polaków!
To Kaczyùski i PIS od lat dziel¹, sortuj¹ i sk³ócaj¹ Polaków, bo wiedz¹ i¿ sk³óconym narodem ³atwiej rz¹dziÌ!
Ale przejdÂźmy do faktĂłw. Czy to ktĂłreÂś z wklejonych powyÂżej mediĂłw szczuÂło przeciwko niezaleÂżnym sÂądom, niezaleÂżnej prokuraturze,
lekarzom, nauczycielom, rolnikom, hodowcom, gĂłralom, ÂŚlÂązakom, Kaszubom, LGBT, Âżydom, muzuÂłmanom czy innym narodom lub religiom?
Kukul, szczujnia jest jednoznacznie rozpoznana i okreÂślona. Tu nie ma ewentualnoÂści. Ta wklejka propagandowa spÂłynie jak deszcz po ÂłabĂŞdziu.
ZastanĂłwmy siĂŞ jednak co by byÂło gdyby... Gdyby tych mediĂłw nie byÂło. Obajtek, Jaki, BrudziĂąski i Kukiz nie mieli by na co patrzeĂŚ.
To trochĂŞ Âżartobliwe fakty, ale fakty. Do ktĂłrych powyÂżsi siĂŞ przyznali. To naprawdĂŞ nie sÂą media, ktĂłre musi oglÂądaĂŚ "ciemny lud"!
A teraz jeszcze trochĂŞ powaÂżniej. ZastanawiaÂłeÂś siĂŞ o jakich aferach nie dowiedziaÂłby siĂŞ "ciemny lud", gdyby tych mediĂłw nie byÂło?
Czy ktokolwiek dowiedziaÂłby siĂŞ o korupcji KaczyĂąskiego, ktĂłry wrĂŞczyÂł kopertĂŞ z 50 tys. KsiĂŞdzu Sawiczowi za jeden podpis?
Kto wiedziaÂłby dzisiaj o PIS-owskich aferach w KNF, aferze VAT-owskiej w ministerstwie finansĂłw, o aferze Banasie, itd, itd, itd.
Kukul, przed trzydziestoma latami we WÂłoskim parlamencie padÂło piĂŞkne hasÂło. Mafia powinna siedzieĂŚ, nie rzÂądziĂŚ!
NajwyÂższy czas powiedzieĂŚ to Polakom.